Získejte zájemce z celého internetu, oslovte kupující a nájemce jedinečnou nabídkou vašeho apartmánu v Praze. Jak na to?

Nedaří se vám najít zájemce, resp. kupujícího či nájemníka pro váš luxusní apartmán v Praze? Pokud chcete zájemce svou nabídkou oslovit, je potřeba, aby vaše nabídka splňovala 3 základní kritéria:

  1. byla jedinečná
  2. neměla konkurenci
  3. byla snadno dohledatelná

Jak toho (ne)dosáhnout?

Většina nabídek apartmánů či jiných nemovitostí je inzerováno na běžných realitních portálech k tomu určených. Jsou zde tisíce konkurenčních nabídek a zájemce dá snadno přednost jinému apartmánu před tím vaším. Jak tomu zabránit?

Jednoduše. Vaše nabídka jako jediná z těch všech bude splňovat tři základní body uvedené výše. Vaše nabídka bude snadno dohledatelná, jedinečná a bezkonkurenční.

Jak na to?

Získejte zájemce jedinečnou prezentací vašeho apartmánu na prodej/apartmánu k pronájmu bez konkurenčních nabídek. Vlastní webové stránky jsou ověřeným prodejním nástrojem zkušených obchodníků s nemovitostmi.

  • prestižní prezentace nemovitosti, která osloví i nejnáročnější klienty
  • žádné konkurenční nabídky
  • video, fotogalerie, detailní popis nemovitosti bez omezení
  • anglická verze inzerátu, popis okolí
  • zobrazení příloh, půdorysu apod.

Vaše nabídka bude pro zájemce o váš apartmán v Praze snadno dohledatelná, pokud bude na prověřené doméně s vybudovanou historií.

Získejte webové stránky nemovitosti přímo pro váš apartmán v Praze. Krátkodobý pronájem vybraného doménového jména s vybudovanou historií vám umožní prodat rychle a bez dalších závazků

Prodej apartmánu v Praze

Pro prodej jsme vám připravili doménu www.apartmanpraha.eu. Stránky jsou svým obsahem připraveny pro prezentaci vašeho luxusního apartmánu v Praze. Stačí pouze zaslat potřebné podklady a web vám připravíme na míru.

Pronájem apartmánu v Praze

Chcete apartmán v Praze pronajmout? Pro luxusní prezentaci apartmánu k pronájmu v Praze je připravena doména www.apartmanpara.info. Na základě vašich podkladů připravíme web na míru.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *